تعویض سوزن انژکتور

تعویض سوزن انژکتور مرسدس بنز-بی ام و

راهنمای مطالعه

با پیشرفت تکنولوژی در صنعت اتومبیل هم شاهد پیشرفت های شگرفی بوده ایم تغییر سیستم از کاربراتور به انژکتور یکی از این بروزرسانی ها می باشد که باید در موقعیت مناسب و زمانی که کار از کار نگذشته است در صورتی ماشین دچار مشکلاتی که در ذیل اشاره میکنیم شد سریع نسبت به تعویض سوزن انژکتور مرسدس بنز یا بی ام و خود اقدام نماییم.

تعویض سوزن انژکتور مرسدس بنز-بی ام و

سوزن انژکتور وظیفه دارد تا سوخت را به صورت کامل پودری در داخل محفظه احتراق پاشش کند پاشش برروی سوپاپ هوا در زمان مکش انجام می شود که میزان پاشش توسط ECU
بصورت زمانبندی صورت می پذیرد.

اولین اصل حرکت در خودرو های با موتور احتراق داخلی تامین سوخت و سوخت رسانی به واحد تولید انرژی یا همان موتور خودرو مرسدس بنز-بی ام و است بنزین به عنوان سوخت محرک خودرو مرسدس بنز-بی ام و باید در ابتدا توسط پمپ بنزین به سمت موتور هدایت شود و در آنجا ضمن مخلوط شدن با هوا به داخل محفظه سیلندر وارد شده تا با جرقه زنی شمع عمل احتراق صورت گیرد.

در گذشته عمل مخلوط شدن سوخت و هوا توسط کاربراتور انجام می شد اما با گذشته زمان و پیشرفت تکنولوژی در صنعت خودرو سازی مرسدس بنز-بی ام و وصنایع وابسته به آن شکل جدید از سیستم سوخت رسانی به نام سیستم انژکتور پدید آمد.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی در صنعت خودروسازی به جای کاربراتور از انژکتور در اغلب خودروها استفاده می‌شود که به عنوان یکی از قطعات اصلی خودرو به‌حساب می‌آید و در قسمت ورودی سیلندر خودرو قرار دارد و عملیات پاشش سوخت به درون سیلندر را انجام می‌دهد.

سوزن انژکتور در کنار اورینگ، فیلتر ورودی، بدنه انژکتور، سولونوئید، سوراخ خروجی و درپوش محافظ از اجزای تشکیل‌دهنده سیستم انژکتوری خودرو به‌شمار می‌آید که با یکدیگر عملیات مخلوط کردن سوخت و هوا را با دقت و راندمان بالاتری نسبت به کاربراتور انجام می‌دهند.

وظیفه سوزن سیستم انژکتور

سوزن سیستم انژکتور در واقع وظیفه پاشش سوخت را به صورت کاملا پودری در داخل محفظه احتراق خودرو بر عهده دارد و هر چقدر ذرات سوخت ریزتر پاشش شوند، ترکیب آن‌ها با هوا بهتر صورت می‌گیرد و در نتیجه احتراق کامل‌تر شده و موتور خودرو بهتر کار می‌کند. گاهی اوقات راننده خودرو با مشکلاتی از قبیل روشن نشدن خودرو، افت قدرت خودرو، کاهش شتاب، لرزش و … مواجه می‌شود که به نوعی نشان از خرابی این قطعه کوچک سیستم انژکتور است و باید سریعا سرویس شود.

بنابراین اگر صاحب خودرو با سیستم سوخت‌رسانی انژکتوری هستید و با مشکل اصطلاحا 3 کار کردن خودرو مواجه شده‌اید، توصیه می‌کنیم به تعمیرگاه تخصصی خودرو خود مراجعه کرده و به سرویس و شستشو انژکتور اقدام کنید.

در این مطلب تلاش خواهیم کرد تا شما را با عملکرد، انواع و علائم خرابی سوزن انژکتور بیشتر آشنا کنیم؛ پس پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله از توربومگ با ما همراه باشید.

علائم خرابی سوزن انژکتور

سوزن انژکتور یک قطعه مصرفی است و مدتی به میزان کار کرد خودرو مرسدس بنز-بی ام و نحوه رانندگی و کیفیت سوخت مورد استفاده ممکن است دچار مشکلاتی شوند یکی از شایع ترین مشکلاتی که معمولا برای این قطعه اتفاق می افتد گرفتی آن بر اثر وجود ذرات موجود در سیستم سوخت رسانی است گاهی اوقات استفاده از سوخت های بی کیفیت یا وجود رسوبات وجود در باک می تواند در مسیر سوزن انژکتور قرار رفته و پاشش سوخت را دچار وقفه یا ایراد کند.

به صورت کلی میتوان این علائم را نام برد:

افت قدرت خودرو (ریپ زدن) و روشن نشدن آن
خاموش شدن موتور در هنگام کار کردن درجای خودرو یا حتی دور موتورهای پایین
کاهش شتاب خودرو هنگام فشردن بیشتر پدال گاز
ایجاد لرزش، ضربه و صدا در خودرو (اصطلاحا 3 کار کردن موتور)
روشن شدن چراغ چک خودرو
افزایش مصرف سوخت خودرو
افزایش میزان تولید آلاینده‌های زیست محیطی در هنگام تست آلایندگی
بنابراین اگر با هر یک از این علائم در خودرو انژکتوری خود مواجه شدید، در سریع‌ترین زمان ممکن به تعمیرکار متخصص و با تجربه مراجعه کنید.

اجزا اصلی سوزن انژکتور

۱-اورینگ
۲-فیلتر ورودی
۳-بدنه انژکتور
۴-سلونوئید
۵-سوزن انژکتور
۶-سوراخ خروجی
۷-در پوش محافظ
مرکز خدمات اتومبیل مرسدس بنز-بی ام و ذکائی با بهترین تجهیزات زیر نظر متخصصین وتکنسین های حرفه ای اماده ارائه انواع خدمات به شما مالکین محترم خودروهای بنز – BMW و پورشه را میباشد. در سریع ترین زمان و با ارائه برترین خدمات کارشناسی انواع خودور در خدمت شما می باشیم.

مرکز خدمات اتومبیل ذکائی

 

ما بهترین خدمات را در کوتاه ترین زمان ممکن ارائه میدهیم.

این مقاله را به اشتراک بگذارید

عضویت در خبرنامه

خبرنامه مرکز خدمات اتومبیل ذکائی

برای دریافت جدیدترین مقالات مرکز خدمات اتومبیل ذکائی ایمیل خود را وارد نماید.

راهنمای مطالعه

مقالات مشابه

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

خانه
وبلاگ
حساب کاربری من